a
working hours
& contact

Mon – Wed 10:00 – 21:00
Thur & Fri 12:00 – 20:00
Weekend 12:00 – 21:00

Follow Us

Haarproblemen

Haarproblemen | Haarziekten

Uiteraard zijn er veel uiteenlopende oorzaken van haarproblemen, ook wel haarziekten genoemd. Deze problemen kunnen resulteren in zowel plaatselijke haaruitval, als zelfs in compleet haarverlies. Haaruitval door haarziekten komt bij mannen en vrouwen voor, maar ook bij kinderen.

Veel voorkomende oorzaken van haaruitval

Hoewel er dus veel verschillende oorzaken zijn van haarverlies, zijn er een aantal veel voorkomende redenen voor haaruitval, namelijk:

Diagnose haarziekte

Sommige van de bovengenoemde redenen van haarverlies zijn (meer) tijdelijk van aard, waar andere permanent zijn. Het is daarom belangrijk om allereerst vast te laten te stellen wat de oorzaak van het verlies van uw haren is. Dit is van belang om vervolgens, waar mogelijk, een behandelplan op te stellen en naar een passende oplossing te zoeken.

Voor elk haarprobleem een oplossing

Graag staan wij u hierin bij, want laten wij vooropstellen dat elke vorm van haarverlies erg vervelend is. Daarom zijn wij dan ook van mening dat iedereen een verzorgd kapsel kan hebben, dat in harmonie is met zijn of haar persoonlijkheid.

En omdat elk probleem een andere oplossing kent. En alles persoonlijk is zijn wij van mening dat belangrijk is om samen naar de beste oplossing te zoeken. Bij ons is het dan ook mogelijk om gezamenlijk in alle discretie en in een rustige omgeving te zoeken naar de beste oplossing voor u. Hierbij is het voor u mogelijk om de verschillende mogelijkheden te zien, voelen en eventueel te dragen.